Smijten met het geld! Deze teams hebben de hoogste transferbudgetten op FIFA 22 career mode

FIFA 22 loopt op haar einde. Binnen enkele maanden krijgen we een nieuwe editie van het populaire videospel, weliswaar onder een andere naam. Dat houdt ons echter niet tegen om nog dagelijks de huidige editie te spelen, want wie speelt er nu niet graag een potje FIFA?

FIFA 22

Eén van de game modes in FIFA 22 is de carrièremodus, waar je met jouw favoriete club een mooie toekomst kan uitbouwen. Je speelt zelf alle matchen en kan ook zelf spelers aan- en verkopen. Belangrijk hierbij is het transferbudget. Niet elke club heeft evenveel geld ter beschikking en soms wordt het dus moeilijker om topspelers te kopen of veel geld uit te geven. Deze spelers zullen trouwens verdwijnen op de volgende editie.

Grootste transferbudgetten

In onderstaande video kan je terugvinden welke teams op de carrièremodus de hoogste transferbudgetten hebben. Of met andere woorden: bij welke clubs je met het meeste geld kan smijten. Het zal je niet verbazen dat teams als PSG, Real Madrid en Liverpool aanwezig zijn, want dat zijn één van de grootste en rijkste clubs ter wereld. Wist jij trouwens al welke nieuwe ploegen er volgend jaar zullen bijzijn op de carrièremodus?

Wil jij alle transferbudgetten uit de grootste competities van Europa te weten komen? Dan kan je best onderstaande video bekijken...

Ook interessant