Eddy Snelders kan zijn ogen niet geloven: "Beter dan Anderlecht en Gent in de CL"

Eddy Snelders zag Club Brugge dinsdagavond geschiedenis schrijven in de Champions League. Hij had nooit verwacht dat Club 4/6 zou halen in deze poule en noemt het zelfs de beste prestatie ooit van een Belgische ploeg in de Champions League.

Eddy Snelders

"Iedereen had verwacht dat Leipzig Club bij de keel ging grijpen, maar niets was minder waar, het was omgekeerd. Club zette heel veel druk naar voren toe, op de helft van de tegenstander en Leipzig kon dat niet van zich afschudden. Het was een prachtige eerste helft met heel veel druk, Club heeft veel kansen gecreëerd. Leipzig kon zich niet losmaken uit de wurggreep. Club heeft schitterend gespeeld.", klinkt het.

Anderlecht en Gent

"Dit hadden we van een Belgische ploeg op verplaatsing, tegen toch de Duitse vicekampioen, nog nooit gezien. We hebben wel Belgische ploegen gezien in het verleden die zich weerbaar opstelde: Anderlecht onder Anthuenis en het Gent van Hein Vanhaezebrouck hebben een mooie campagne gedaan, maar dit is toch qua volwassenheid en maturiteit het beste van een Belgische ploeg in de Champions League.", aldus Eddy Snelders bij Sporza.

eddy snelders club brugge