Immers wil zich herpakken: ''Het wordt nu wel tijd''

Club Brugge versterkte zich deze winter met Lex Immers. De middenvelder presteerde uitstekend in Nederland bij ADO Den Haag en Feyenoord, en deed dat vorig seizoen ook bij Cardiff City. Na een wat mindere eerste seizoenshelft in Wales, is hij van plan om zich helemaal te herpakken. 

Immers is met een duidelijk doel naar Brugge gekomen: kampioen worden. "Met Feyenoord heb ik twee keer net naast een prijs gegrepen, dan wordt het nu wel tijd. Want op een promotie met ADO Den Haag na, heb ik niets gepakt", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws.

Mede door de aanwezigheid van vriend en oud-teamgenoot Ruud Vormer verliep de integratie van Immers in België vlot. "Dat is zeker een voordeel. Maar ik kende nog wel een aantal jongens, zoals Denswil en Van Rhijn, waar ik tegen speelde toen ze nog bij Ajax zaten. Dat zijn aardige jongens, de klik was er onmiddellijk. Ook kende ik Simons van tegen PSV en Claudemir van tegen Vitesse. Zelfs Pina, omdat we in de voorbereiding vaak tegen Spaanse clubs speelden."