De 10 beste Belgen die deze winter een transfer kunnen maken: overbodig of stap hogerop!

We naderen de maand januari en dat is traditie-getrouw de maand van wintertransfers. De Belgen kennen dit seizoen in hun verschillende competities gemengd succes. Wij van Voetbalflitsen vonden het, net voor de opening van de transfercarrousel, dan ook het uitgelezen moment om eens enkele Belgen uit te lichten die een transfer kunnen gebruiken om hun carrière nieuw leven in te blazen, maar ook zij die er net één verdienen op basis van hun prestaties. 

Belgen die transfer kunnen maken

Verschillende grote namen uit het Belgische voetbal krijgen dit seizoen bij hun respectievelijke clubs niet de speelminuten die ze horen te krijgen, denk hierbij aan: Eden Hazard, Sambi Lokonga (die niet geliefd is bij de Arsenal-fans) en Dennis Praet. Maar ook Van der Brempt, Hugo Siquet en Adnan Januzaj mochten niet al te veel voetballen de voorbije maanden. Nicolas Raskin werd dan weer naar de B-kern gestuurd en mag ook beschikken. 

Andere spelers zoals Trossard en Lukébakio zijn dan op hun beurt wel aan een geweldig seizoen bezig, maken zij in januari hun droomtransfer naar een Europese topclub? En wat dan met Youri Tielemans? Kan hij deze winter eindelijk een einde maken aan alle speculaties en vertrekken naar Arsenal? Hiernaast maakten we ook een elftal van enkele spelers die het afgelopen jaar compleet door de mand vielen in de JPL.