Transfer incoming? Francis Amuzu toont dat hij HELEMAAL klaar is voor een stap hogerop (VIDEO)

De laatste dagen is Francis Amuzu grof wild op de transfermarkt. Niet alleen het Franse OGC Nice toont in de flankaanvaller van RSC Anderlecht, ook het Engelse Nottingham Forest ziet potentieel in hem. Beide clubs zouden respectievelijk tien en acht miljoen euro veil hebben voor de 22-jarige Belg. Afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Seraing bewees hij zijn goede vorm met een topprestatie tegen Seraing.

Francis Amuzu druk aan het trainen

Die goede prestatie van Francis Amuzu is niet onopgemerkt gebleven door ons. Wij plaatsten hem dan ook meer dan terecht in ons Team of the Week van speeldag drie. Nu dat er twee clubs veel interesse hebben in de flankaanvaller, lijkt hij zelf ook te beseffen dat hij helemaal klaar is voor een stap hogerop. Op zijn Instagram-story toonde hij beelden waarop hij zéér intensief aan het trainen was. Is hij zich aan het voorbereiden op medische testen van OGC Nice of Nottingham Forest? 

Intensieve training Amuzu

@voetbalflitsen.be Zien we Francis Amuzu binnenkort in de Ligue 1 of de Premier League aan het werk? 🧐 #fy#foryou#fyp#foryoupage#pourtoi#Amuzu#rsca#Anderlecht#mauve#paarswit#transfer#gym#training♬ Gametime - Shepherd
Ook interessant