Dat zou het spel zoveel beter maken! Deze 4 opties willen we allemaal op FIFA 20 zien

FIFA 19 is nog maar net uit of we kijken alweer uit naar de volgende editie. Dit zijn vijf zaken dat moeten veranderd worden of toegevoegd worden aan FIFA 20.

1. Weer

Een groot minpunt aan deze game is dat er weinig variatie is in de weeromstandigheden. Zo zal het weer tijdens een wedstrijd niet drastisch veranderen zoals dat in het echt wel het geval kan zijn. Om het spel realistischer te maken, moet het weer dynamischer worden zodat ook je je tactiek moet aanpassen. Denk maar aan lange ballen als het te veel regent.

2. Virtual Reality 

Tegenwoordig kan je niet meer om deze technologie heen. A few years ago, the suggestion of a ‘virtual reality’ stadium in FIFA would be laughed at. Met een speciale VR-uitrusting zou het spel nog realistischer worden en het aanvoelen of je echt in het stadion aanwezig bent. 

3. Verbeteringen in de carrièremodus

Er kan nog heel wat verbeteren in deze spelmodus. Zo zou het veel realistischer zijn als een speler om een loonsverhoging kan vragen als hij goed presteert. Daarnaast zou het ook mogelijk moeten zijn om de ticketprijzen aan te passen. Zo kan je inspelen op je financiën, je aantal supporters en je prestaties.

Nog een leuke optie zou zijn als je zowel speler en manager kan zijn in hetzelfde seizoen. In FIFA 13 was dit al het geval, maar dit willen we graag zien terugkeren. Dit houdt concreet in dat je spelers kan kopen en verkopen, maar dat je ook wedstrijden zelf kan spelen, met je eigen speler.

4. Je eigen club creëren

Het zou toch heel fijn zijn als je jouw eigen team kan creëren. Je hebt werkelijk over alles de controle en kan alles zelf bepalen. Dat kan gaan van logo's, clubkleuren, outfit, spelers, staf, ticketprijzen enzovoort. Dit willen we toch allemaal?!