Galatasaray-fans ruiken de titel al na schorsing van ex-Club-verdediger tegen hen: "Lekker bezig!"

De naam Simon Deli doet bij elke Belgische voetbalfan wellicht een belletje rinkelen. De Ivoriaanse verdediger speelde van 2019 tot 2021 voor Club Brugge. Na enkele uitleenbeurten vertrok de Ivoriaan naar het Turkse Adana Demirspor, waar hij niet aan spelen toekomt. Die club leende hem dit seizoen uit aan Istanbulspor, eveneens in Turkije. Zondag speelde hij met zijn team tegen Giresunspor, een echte kelderkraker die met 1-0 werd gewonnen. Simon Deli pakte net na rust rood en mist zo onder andere het duel tegen Galatasaray. De Gala-fans waren heel blij met dit nieuws. Voetbalflitsen bundelde meerdere tweets over de ex-Club Brugge-verdediger.

Galatasaray-fans over rood Deli

Dries Mertens zal alvast niet moeten vrezen voor de bikkelharde verdediger. De fans van Galatasaray zijn dan ook niet rouwig dat de Ivoriaan niet zal spelen. 

"Simon Deli zal afwezig zijn tegen Galatasaray."

"Simon Deli is geschorst in de match tegen Galatasaray."

"Simon Deli van Istanbulspor kreeg een rode kaart en is geschorst tegen Galatasaray. Lekker bezig!"

Eigen fans over rode kaart Deli

De eigen fans vinden het vooral jammer en vrezen voor het ergste tegen topclub Galatasaray zonder hun sterke verdediger.

"Simon Deli kreeg rood en is dus geschorst tegen Galatasaray. Succes zonder hem..."

"Simon Deli rode kaart, succes..."

Bekijk hieronder enkele van Deli's beste acties, toen nog in het shirt van Slavia Praag. Het moge dus duidelijk wezen dat de Ivoriaan wel degelijk kan voetballen!

Ook interessant