HELD! Doelman van 2de Provincialer maakt GEWELDIGE goal in minuut 90, wat een ontlading! (VIDEO)

Het Belgisch amateurvoetbal heeft toch zo veel moois te bieden. Zo zagen we onder andere al hoe Sporting Hasselt helemaal ontploft in Tweede Nationale dit seizoen. Dit keer gaan we naar Twede Provinciale, want daar gebeurde afgelopen weekend iets fantastisch. Een spannende wedstrijd tussen KFC Broechem en RVC Hoboken A kreeg een zuur einde voor Hoboken, maar een geweldig einde voor Broechem en in het bijzonder de doelman van de thuisploeg. Het stond 2-3 in de laatste minuut en Ward Stuyven, keeper van Broechem, besloot om mee naar voor te gaan. Zijn broer Daan bezorgde de bal heerlijk voor doel en Ward kopte prima binnen. Geweldig moment!

Doelman van Broechem scoort

@voetbalflitsen.be De held van de week? Toch wel de doelman van 2de Provincialer KFC Broechem. In minuut 90 de gelijkmaker! 💥 #VF#Voetbalflitsen#Voetbal#Football#Fyp#Foryou#Broechem#KFCBroechem♬ origineel geluid - Voetbalflitsen BE