Ex-RSCA-target doet Engelse harten sneller slaan na eerste PL-goal ooit: "Buzzing for him!"

Op zaterdagnamiddag werden er vier Premier League-wedstrijden afgewerkt. Eéntje daarvan was Wolverhampton Wanderers tegen Nottingham Forest. De Wolves kennen tot nu toe een seizoen met ups en downs. In november won het bijvoorbeeld van Tottenham en Burnley, maar ging het onderuit tegen Sheffield United en Fulham. Nottingham Forest haalde 0/12 in de meest recente PL-wedstrijden en kreeg tegen Fulham een 5-0 nederlaag om de oren. Aan Forest-kant viel er wel een bekende op tegen Wolves.

Toffolo vs Wolves

Na een kwartier voetballen werd de score geopend. Forest-wingback Harry Toffolo kon van dichtbij binnenkoppen en zette Nottingham Forest zo op een 0-1 voorsprong. Het was de eerste goal ooit voor Toffolo in de Premier League. Vorig seizoen stond de Engelsman nog dicht bij een overstap naar RSC Anderlecht. Rond het halfuur maakte Wolves gelijk via Matheus Cunha. De Forest-fans waren erg enthousiast over de prestatie van hun linksachter. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties:

"Absoluut geweldig voor Toffolo!"

"Toffolo verdient dat trouwens. Toont altijd strijd en is goed sinds hij terug is in het team."

"Kom op Toffolo, Ik ben blij voor hem, ik vind hem echt leuk."

"Als iemand het verdient, is het de Toffolo soldaat"

"Zo blij voor Harry Toffolo - echte vechter!!!"

"Kom op jongens, doorgaan. Toffolo's doelpunt toonde veel vuur, vertrouwen en kracht. We weten dat jullie het allemaal nog een keer kunnen. Maar bovenal, draai deze wedstrijd om in ons voordeel. We staan achter jullie."

"Beter dan verwacht die helft. Vasthoudend op het moment dat we de leiding namen, maar Toffolo verdient dat doelpunt zonder twijfel."

Bekijk hieronder de goal van Harry Toffolo vs Wolves: