Manchester United-fans SCHREEUWEN om Arthur Vermeeren: "If we're talking about age..."

Arthur Vermeeren is aan een weergaloos seizoen bezig bij Antwerp. De amper 18-jarige verdedigende middenvelder speelde dit seizoen al zestien wedstrijden voor de hoofdmacht van de huidige nummer drie in het klassement. Als beloning voor zijn goede prestaties werd de jonge speler deze week opgeroepen voor de nationale U19. Enkele topclubs hebben hem nu al op hun lijstje voor de toekomst staan. Manchester United is er één van hen. Daarnaast zouden ze op Old Trafford ook graag een ander goudhaantje uit de Jupiler Pro League willen zien. De supporters van The Red Devils zouden hem maar wat graag zien komen. Wij bundelden enkele tweets.

Arthur Vermeeren Antwerp

"Als je de Jupiler Pro League bekijkt, kijk dan eens naar Arthur Vermeeren."

"Evan Ferguson, Dusan Vlahovic, Taylor Booth, Gabri Veiga, Arthur Vermeeren, Vanderson, Djordje Petrovic, Antonio Silva zijn ook goede kandidaten als we het over leeftijd hebben."

"Een gokje wagen op Arthur Vermeeren zou ook niet slecht zijn, het soort speler dat een overstap krijgt en dan over een paar seizoenen voor meer dan 100 miljoen aan ons wordt gelinkt."

"Jonge middenvelders die Manchester United kan laten tekenen deze zomer - Taylor Booth, Arthur Vermeeren en Alan Varela."

"Arthur Vermeeren lijkt een juweeltje. Zou een mooie Casemiro back-up kunnen zijn. Je zou niet denken dat hij 17 jaar oud is zoals hij speelt."

"Frenkie De Jong met een andere jonge centrale verdedigende middenvelder als Arthur Vermeeren of Romeo Lavia zou beter zijn. Verkoop Mctominay en Van de Beek."

Ook interessant