Amy Sonck onthult op Instagram relatie met talentvolle Genk-speler... wat zegt Wesley daarvan?

Ze was lange tijd vrijgezel, maar nu niet meer. Amy Sonck maakte vrijdagochtend namelijk via haar Instagram-account bekend dat ze een relatie heeft met KRC Genk-revelatie Luca Oyen. De dochter van Wesley Sonck staat bekend om haar pikante foto's op Instagram en haar groot aantal volgers op sociale media.

Amy Sonck 

Amy Sonck is enorm gegeerd door alle single mannen in binnen- en buitenland, maar zij kunnen hun dromen opbergen. De bloedmooie blondine heeft naar verluidt al meerdere maanden een geheime relatie met Luca Oyen. Nu werd de relatie ook openbaar bekendgemaakt. "I'm so happy with you, love you baby", stond er te lezen onder haar Instagrampost. Amy Sonck (21) en Luca Oyen (19) schelen twee jaar en leerden elkaar kennen op het complex van KRC Genk, waar haar vader uiteraard kind aan huis is. Amy Sonck die al jaren alle mannenharten sneller doet slaan, valt helaas niet meer te verleiden. Een enorme domper voor alle single mannen. 

Het nieuws dat de bloedmooie Amy Sonck een relatie zou hebben, zou inslaan als een bom bij alle singles. Gelukkig hoeven de geïnteresseerde mannen hun dromen nog niet op te bergen, want Amy Sonck is nog altijd vrijgezel. 1 april!