Salaris Memphis Depay bij Barcelona uitgelekt; dit gaat hij verdienen

Memphis Depay speelt volgend seizoen voor FC Barcelona. Althans als we de Italiaanse journalist Nicolò Schira mogen geloven; volgens hem is de overstap van de aanvaller van Olympique Lyon een feit. 

dit gaat memphis depay bij fc barcelona verdienen

Salaris 

De Oranje-international zou in Barcelona een contract tekenen tot medio 2024 en naar verluidt gaat Memphis vijf miljoen euro per jaar verdienen. Een bedrag dat nog kan oplopen in geval Barcelona landskampioen wordt of de Champions League wint. 

Afscheid bij Lyon

Memphis speelde zondagavond zijn laatste wedstrijd in het shirt van Olympique Lyon, tegen OGC Nice en kondigde vooraf op Twitter zijn afscheid aan. En bedankte vooral de fans van Lyon.  "Ik waardeer het echt wat jullie mij hebben meegegeven. Telkens wanneer ik in het stadion was, gaven jullie mij extra kracht om beslissend te zijn en op zoek te gaan naar goals en assists. Ik waardeer de sfeer in het stadion en dat is precies wat de club nodig heeft. We hebben echt ervaren dat we die sfeer nodig hebben. Ik heb erg genoten om voor jullie te mogen spelen.”

Transfervrij

Depay heeft een aflopend contract dat hij, ondanks aandringen van voorzitter Jean-Michel Aulas, niet wil verlengen. Er wordt al weken gesproken over een mogelijke transfer naar Barcelona die nu dus echt aanstaande lijkt.