Straf: Club Brugge wil niet één, maar twee flankverdedigers binnenhalen in januari

Club Brugge is nog actief op twee fronten: het strijdt nog om de titel in de Jupiler Pro League én om bekerwinst. In Europa zijn ze uitgeschakeld, maar dat wil niet zeggen dat ze straks hun kern niet kunnen versterken. Er duiken de afgelopen dagen geruchten op van inkomende transfers. Bryan Reynolds en Matheus Bahia zijn de meest genoemde namen, twee flankverdedigers. 

Bryan Reynolds

Bryan Reynolds is een 20-jarige rechtsachter van AS Roma. De jonge Amerikaan is dit seizoen echter overbodig bij de Italiaanse ploeg. Hij startte nog maar één keer in de basis, in de Conference League-match tegen Bodo/Glimt dan nog. AS Roma nam Reynolds in de zomer van 2021 voor 6,75 miljoen euro over van Dallas. In het begin van 2021 speelde hij al op huurbasis voor de Romeinen. Opvallend: Club Brugge toonde begin 2021 al interesse in hem, nog voor hij de oversteek maakte naar AS Roma. Nu zou er dus een herkansing zijn. AS Roma zou Reynolds willen uitlenen. Club Brugge heeft op de rechtsachterpositie enkel Clinton Mata die kon overtuigen. Een extra rechtsachter zou niet ongelegen zijn. Reynolds' marktwaarde bedraagt momenteel vijf miljoen euro.

Matheus Bahia

Matheus Bahia is dan weer een Braziliaanse linksachter van EC Bahia, een club uit de Braziliaanse eerste klasse. De 22-jarige linksback heeft een marktwaarde van 2,5 miljoen euro en was dit seizoen al goed voor drie goals en vijf assists. Zijn club haalde onlangs twee nieuwe linksbacks binnen, de kans is dus groot dat Bahia vertrekt. De vraag is alleen naar welke club. Club Brugge heeft met Eduard Sobol, Federico Ricca en Faitout Maouassa al drie linksachters, het zou dus straf zijn moest blauw-zwart nog ééntje halen. Al is de kans groot dat er één, misschien zelfs twee van hen vertrekken. Spelen Reynolds en Bahia straks beide voor blauw-zwart?

bryan reynolds club brugge transfer

matheus bahia club brugge

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link