FootyStats nu ook in het Nederlands beschikbaar: grote database inzake voetbalstatistieken

Op de website van Footystats.org worden allemaal interessante voetbalstatistieken gedeeld. De website, die sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar is, staat bekend als een van de grootste databases inzake voetbalstatistieken. Het is voor voetbalwedders, die af en toe een gokje wagen, een mooi hulpstuk om de winstkansen te vergroten.

FootyStats

De aangeboden statistieken zijn niet enkel winst- en verlieskansen, goals en corners zoals op de meeste gelijkaardige sites. Ook gaan ze dieper in op kaarten, offsides, BTS (beide ploegen scoren), goals in eerste en/of tweede helft, vormreeksen en onderlinge confrontaties. Zo neemt Anderlecht het komende zondag op in en tegen Sint-Truiden. FootyStats heeft heel wat interessante statistieken voor jou in petto.

Anderlecht-STVV

Van de laatste 13 confrontaties won Anderlecht er 7 van. Slechts 3 keer won STVV én 3 keer eindigde de wedstrijd op een gelijkspel. Anderlecht pakte in haar eerste 3 competitiewedstrijden 6/9. Gewonnen werd er van KV Oostende en Seraing, terwijl er op verplaatsing verloren werd van Cercle Brugge. STVV verloor dit seizoen nog niet, maar kon ook nog niet winnen. 3 keer werd een gelijkspel geboekt; zowel tegen Union, KAA Gent als KV Kortrijk.

12 matchen ongeslagen

STVV is al 12 competitiewedstrijden op een rij ongeslagen. Hun laatste nederlaag dateert al van 28 januari 2022, toen thuis met 0-1 werd verloren van Sporting Charleroi. Sindsdien volgden er 5 thuiswedstrijden en daar verloren de Limburgers er geen enkele van. Anderlecht daarentegen verloor dit seizoen al op het veld van Cercle Brugge. Het wordt hun tweede uitwedstrijd van het seizoen, Europees niet meegerekend.

Beide teams scoren

De kans is trouwens 40% dat beide teams scoren, en 80% dat er minstens 2 doelpunten vallen. Anderlecht is bovendien 36% beter dan STVV inzake doelpunten maken. Anderlecht scoorde dit seizoen al 5 goals, terwijl STVV nog maar 2 keer aan het kanon stond. Sint-Truiden hield in 60% van de gevallen de nul, terwijl Anderlecht dat slechts in 40% van de gevallen deed. Dat zijn maar enkele van de leuke statistieken dat FootyStats aanbiedt.

Registreren

Overigens biedt FootyStats uitgebreide statistieken voor niet alleen de grotere bekende competities, maar geeft het ook aandacht aan de kleinere minder bekende competities. De site is ervan overtuigd dat net deze minder bekende competities ook minder bekend zijn bij de bookmakers en zo dus ook vaker meer winstgevend zijn. Neem eens een kijkje of open een account via https://footystats.org/nl/register