Anderlecht kan opnieuw rekenen op hun twaalfde man tegen Cercle

Anderlecht moest afgelopen weekend een bittere pil slikken. KRC Genk won namelijk in eigen huis met 2-1 en nadert daarmee op 4 punten. Met het verlies komt ook Club Brugge aansluiten met nog amper 2 punten verschil. RSCA zal woensdagavond absoluut moeten winnen van Cercle Brugge om hun voorsprong niet helemaal uit handen te geven.

Wil je zelf ook online sportweddenschappen afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge zou op papier de makkelijkste tegenstander moeten zijn, maar de Bruggelingen bewezen eerder al dat ze hun mannetje kunnen staan in deze play-offs. Zo wonnen ze van Union SG en wisten ze als enige ploeg punten af te snoepen van zowel KRC Genk als Club Brugge. Iets wat geen enkele ploeg hen al voordeed in deze play-offs. Cercle ging afgelopen weekend wel voor het eerst met de billen bloot tegen Antwerp. Ook dat was opvallend, gezien The Great Old nog geen enkel punt wist te pakken.

Vorm Anderlecht

Anderlecht heeft er op dit moment een wisselvallig parcours opzitten in de Champions’ Play-offs. Het won tegen Antwerp en Union SG, maar tegen de twee ploegen in vorm Genk en Club Brugge kon het geen enkel punt pakken. Anderlecht staat vooralsnog wel nog steeds aan de leiding bij het ingaan van de vijfde speeldag. Als ze sowieso deze speeldag opnieuw willen afsluiten als leider, moeten ze de drie punten pakken, want Club Brugge ligt op de loer.

Voorspelling Anderlecht – Cercle Brugge

Het is duidelijk dat niemand Cercle Brugge mag onderschatten in de play-offs. Ze snoepen maar wat graag puntjes af van de grote ploegen. Gezien hun doel van dit seizoen in principe toch al bereikt is, kunnen ze dan ook met veel vrijheid voetballen.

Paars-Wit is momenteel nog steeds heel wisselvallig, maar ze kunnen wel nog steeds een uitstekende thuisreputatie voorleggen. Dit seizoen verloren ze nog maar één keer in het Astridpark. Een verrassende 0-1 nederlaag op de laatste speeldag van de reguliere competitie tegen KV Kortrijk. Verder behalen ze dus wel 14 overwinningen en 3 gelijke spelen. Cercle daarentegen heeft amper 40 procent van haar uitwedstrijden gewonnen. Wij vermoeden daarom dat RSCA het spannend houdt in de titelstrijd en met de steun van hun twaalfde man de overwinning tegen Cercle kan veiligstellen.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Club Brugge – Racing Genk en Antwerp FC – Union SG.