Club Brugge en Racing Genk met een cruciaal duel in de titelstrijd

De play-offs zorgen op dit moment voor een ongekend spannende titelrace in de Jupiler Pro League. Terwijl na het reguliere seizoen vooral Union en Anderlecht als enige twee echte kanshebbers over schoten, strijden er na vier speeldagen in de Champions’ Play-offs plots vier ploegen mee. Ook Club Brugge en Racing Genk hebben zich namelijk in de titelstrijd gemengd. Zij nemen het woensdagavond om 20u30 tegen elkaar op.

Wil je zelf ook online sportweddenschappen afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Uitstekende vorm van Genk en Club Brugge

Enkel de meest positief ingestelde supporters gaven bij het begin van play-offs Club Brugge en Racing Genk nog een kans op de titel. Enkele weken later is het niet één, maar zelf beide ploegen die plots weer meespelen voor de prijzen. Club en Genk verloren in deze mini-competitie nog geen enkele wedstrijd en pakken maar liefst 10 op 12. Opvallend: beide ploegen lieten enkel punten liggen tegen Cercle Brugge, de laatste in de rangschikking.

Genk en Club Brugge in de titelstrijd

De winnaar van deze topper doet alvast een uitstekende zaak in de titelstrijd. Als Anderlecht tegen Cercle punten laat liggen, dan kan Club Brugge met een overwinning de koppositie pakken. Ook Genk kan, afhankelijk van het resultaat van Union, naar de tweede plaats springen.

Genk zal alvast met een goed gevoel aan de aftrap verschijnen. Zij wonnen namelijk een cruciaal duel met Anderlecht, al blonken de Limburgers niet meteen uit in efficiëntie. Club Brugge zal daarboven nog gemotiveerder aan de wedstrijd beginnen. Blauw-Zwart heeft namelijk al vijf wedstrijden op rij gewonnen, waaronder ook tweemaal tegen PAOK in de Conference League.

Voorspelling Club Brugge – Racing Genk

Club Brugge heeft zich met al deze overwinningen niet alleen terug in de titelstrijd gespeeld, maar ze hebben ook een plaats in de halve finale van een Europese competitie veroverd. De West-Vlamingen lijken op dit moment onklopbaar. De laatste partij die Genk trouwens verloor was nota bene tegen Club Brugge. Het werd toen in eigen huis 0-3. Genk zal dus alles uit de kast moeten halen om Club in het Jan Breydelstadion te verslaan.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Anderlecht – Cercle Brugge en Antwerp FC – Union SG.