Is het game over voor Union SG tegen Antwerp FC?

Het gaat van kwaad naar erger met Union SG. De Brusselaars waren heer en meester in de reguliere competitie, maar in de play-offs kijkt het al tegen haar vierde opeenvolgende nederlaag aan. Op de vijfde speeldag nemen ze het op tegen Antwerp FC en ook zij zitten momenteel niet in vorm. Afgelopen weekend pakten ze wel hun eerste punten in deze Champions' Play-offs tegen Cercle Brugge.

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm Union en Antwerp

Club Brugge begon aan de Champions' Play-offs  met een achterstand van 19 punten op Union. Ondertussen zijn de Brusselaars hun hele voorsprong kwijtgeraakt én is Blauw-Zwart zelfs over Union gesprongen. Tot voor afgelopen weekend waren Union en Antwerp de twee enige ploegen zonder punten, maar The Great Old pakte zondag haar eerste punten tegen Cercle Brugge. Union blijft dus moederziel alleen achter met 0 op 12.

Voorspelling Antwerp FC – Union SG

Het lijkt momenteel niet meer goed te komen met Union. Na de wedstrijd tegen Club Brugge liepen de frustraties hoog op bij de spelers. Vooral Christian Burgess kookte van woede, net als Anthony Moris die graag de eerste goal had zien afgekeurd worden.

Antwerp FC leek tot voor kort de enige ploeg waar Union misschien nog eens punten tegen zou kunnen pakken. Na hun recente zege tegen Cercle Brugge, dat deze play-offs nog maar voor het eerst verloor, denken we daar plots wel anders over. Met een overwinning in de benen kan een ploeg toch altijd net dat tikkeltje meer.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijden: Club Brugge – Racing Genk en Anderlecht – Cercle Brugge.