West Ham-fans willen Hans Vanaken niet: "Traag en niet goed genoeg. Ik sterf liever"

Hans Vanaken kent opnieuw interesse van West Ham United. David Moyes, coach van The Hammers, is enorm gecharmeerd door de Club Brugge-middenvelder. Het is dan ook al de derde keer dat er gesprekken zijn tussen beide clubs. In 2020 was er al een concreet bod en ook begin dit jaar toonde West Ham interesse. De Premier League-club biedt tien miljoen euro, maar blauw-zwart wil Vanaken niet laten gaan. De Rode Duivel miste afgelopen weekend trouwens nog twee penalty's tegen OH Leuven. Opvallend: ook de West Ham-fans zien hem liever niet komen. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

West Ham-fans over Hans Vanaken

"Nee dankje"

"Oh mijn god nee, Soucek 2.0" 

"Neen. Ik vind dit niet leuk" 

"Heeft deze man mobiliteit en stoom om in de machinekamer van een Premier League-team te spelen, dat is de vraag. Je kunt niet iedereen in het midden dragen, of ze worden heel snel ontdekt." 

"Traag en niet goed genoeg"

"Vanaken is vreselijk, speelde nooit buiten België" 

"Ik wil hem niet" 

"Paniektransfer" 

"Nee danku" 

"Hij is trager dan Fornals en Lanzini, nee danku" 

"Ik ga hier niet zitten en doen alsof ik iets van hem ken, maar ik zou liever sterven dan dat we een andere, grote, trage, immobiele speler in het middenveld krijgen" 

"Hans Vanaken boven Seko Fofana op onze lijst met targets op het middenveld, is voor mij een echt raadsel..."

De West Ham-fans mogen we gerust enorm fanatiek noemen. Moest Hans Vanaken naar daar trekken, dan kan hij zich aan dergelijke zaken verwachten.

Ook interessant