Maak kennis met Andrea Martinez, de beeldschone vriendin van Kepa en Miss Universe Spanje 2020

Achter elke voetballer staat een sterke vrouw. Dat is ook bij Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga het geval. Hij is namelijk samen met de Spaanse Andrea Martinez. De 29-jarige vriendin, van de nog steeds duurste doelman ooit, was drie jaar geleden Miss Universe in Spanje. Vroeger was ze ook een bekend basketballspeelster en speelde ze nog voor de U15 van Spanje. Leer haar hieronder wat beter kennen en bekijk zeker ook haar knappe foto's.

Kepa Chelsea

Met €80 miljoen is de Kepa nog steeds de duurste doelman aller tijden in het voetbal. In 2018 kocht Chelsea de Spaanse doelman weg bij Athletic Club Bilbao voor een uitzonderlijk hoog bedrag. Hij kon de hoge verwachtingen nooit echt inlossen bij 'The Blues'. Toch speelde hij dit seizoen al 21 duels voor de club uit Londen in de Premier League. Daarin hield hij negen keer de nul en incasseerde hij achttien goals. Voor Chelsea is het een seizoen om snel te vergeten. Gelukkig kan de 28-jarige doelman zich optrekken aan zijn knappe vriendin. Lautaro Martinez, de Argentijnse spitsbroeder van Romelu Lukaku, heeft eveneens beeldschone vriendin.

Andrea Martinez vriendin Kepa

De beeldschone Andrea Martinez won in 2020 Miss Universe in Spanje. Door haar overwinning mocht ze naar Las Vegas om deze prijs in ontvangst te nemen. Naast te scoren met haar looks, scoorde ze ook op sportief vlak. In 2006 werd ze opgeroepen voor de Spaanse nationale ploeg in het basketbal (U15). Op Instagram is de Spaanse schone zéér actief. Met meer dan 65K volgers op het bekende platform doet ze vele harten sneller slaan. Bekijk hieronder een paar van deze knappe foto's: