Bico niet meer op de bank bij Antwerp: wordt Gevaert nu écht een White Star-marionet?

Antwerp wijzigt opnieuw zijn trainersstaf: Sadio Demba (trainer WS Brussels) en Jeffrey Rentmeister, die ook voor de ex-club van John Bico voetbalde, worden allebei assistent van trainer David Gevaert. Bico zelf zal geen plaats meer nemen op de bank en gaat zich meer bezighouden met de overkoepelende taken bij Antwerp. 

Met de komst van Demba, Rentmeister en voetballer Isaac Koné - wiens transfer vorige week bekend werd gemaakt - wordt het dus hoe langer hoe meer 'White Star Antwerp' daar in Deurne-Noord. De Senegalees Sadio Demba was trouwens in het seizoen 2012-2013 als eens assistent van Dennis van Wijk op de Bosuil, van wie hij ook bij Roeselare, Bergen en Charleroi de luitenant was. Telkens met een promotie van tweede naar eerste klasse tot gevolg.

Ook tijdens de trainingen zal John Bico geen actieve rol meer opnemen. En tijdens de wedstrijden zal hij plaatsnemen in de tribune. Hoewel Gevaert nu op de bank van Bico verlost is, lijkt het erop alsof hij met de komst van Demba en Rentmeister twee waakhonden naast zich krijgt en een échte 'White Star-marionet' wordt ...