Carrasco krijgt de VOLLE LAAG van Atlético-fans na gemiste penalty en UCL-uitschakeling: "Mislukking"

Yannick Carrasco heeft het helemaal verpest bij zijn eigen fans. Woensdagavond speelde Atlético Madrid tegen Bayer Leverkusen - in de groep van Club Brugge- dat het zelf ook niet goed deed tegen FC Porto. De scheidsrechter had het duel net afgefloten bij een 2-2 stand, tot de VAR plots nog ingreep. Zo kreeg Atlético een strafschop én een ultieme kans op eventuele overwintering in de Champions League. Yannick Carrasco, die eerder in de match een doelpunt had gemaakt, zette zich achter de bal, maar miste onbegrijpelijk. De Atlético-fans zijn dan ook woedend op de Rode Duivel, want hierdoor is Atlético Madrid uitgeschakeld voor de Champions League.

Reacties Yannick Carrasco gemiste penalty en UCL-uitschakeling

"Carrasco was banger om de penalty te nemen dan een zak oude vrouwen."

 "Joao ging naar boven om de penalty te vragen aan Carrasco, die zichzelf de beste van de ploeg achtte, gaf hem die niet."

"Wat een mislukte dag."

 "Het is een marteling, ik heb net de herhaling van de penalty gezien en het is de ene schande na de andere: Carrasco mist, de kopbal van Saúl raakt de lat zodat de bal naar Reinildo valt, die goed afmaakt en als de bal bijna in het doel is, raakt hij de voet van Carrasco en gaat uit."

"Wallahi ik was aan het bidden als we de penalty kregen dat Carrasco hem niet zou nemen, ik zou letterlijk Molina of Witsel voor hem hebben genomen vanwege zijn shit run up."

Ook interessant