Belgen zeggen allemaal hetzelfde over Tedesco na gelijkspel vs Oekraïne

De eerste helft tussen Oekraïne en België produceerde vrij weinig kansen. Lukaku en De Bruyne dreigden voor België, Yaremchuk voor Oekraïne. In de andere wedstrijd, Slovakije tegen Roemenië werd wel gescoord. Aan rust stond het daar 1-1, waardoor alle vier de teams met vier punten stonden. De laatste 45 minuten kunnen dus nog alles beslissen.

Gebeurtenissen tweede helft

Ook het openingskwartier van de tweede helft had weinig om het lijf. Invaller Carrasco zorgde in minuut 72 voor het eerste grrote gevaar in de tweede helft. Een korte combinatie met Lukaku volgde hij op met een schot dat te centraal gericht was. Met nog een kwartier te spelen werden de Oekraïeners ook eens gevaarlijk met een schot van Dovbyk. Even later moet Casteels zich in bochten wringen om de corner van Malinovsky uit zijn doel te slaan. Sudakov kwam ook nog zeer dicht bij de overwinning voor Oekraïne. Ook Roemenië en Slovakije speelden gelijk dus we eindigen tweede in de groep.

Heel wat fans schreeuwden het uit op X na de wissels van Tedesco iets na het uur. Hij haalde Tielemans en Trossard van het veld, Mangala en Carrasco mochten hun opwachting maken. Dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rij:

In de eerste helft was een speler de gebeten hond...