Spaanse fans prijzen halve Belg de hemel in na assist en 2-0 overwinning: "A serious baller!"

Maandagavond stond de laatste wedstrijd van speeldag 10 uit La Liga op de planning. Valencia nam het thuis op tegen Cadiz en won makkelijk met 2-0. Ook dit keer geen positieve hoofdrol voor Roman Yaremchuck. Hij maakte als invaller de 3-0, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Toch was er een hoofdrol voor een andere ex-speler uit de Jupiler Pro League. Selim Amallah startte namelijk in de basis en was van grote waarde voor de Spaanse club.

Amallah vs Cadiz

Terwijl Selim Amallah zijn ex-ploeg dit weekend won van Anderlecht, mocht hij starten tegen Cadiz. De ex-middenvelder van Standard wordt dit seizoen door Real Valladolid uitgeleend aan Valencia. Hij bedankte voor het vertrouwen door de assist voor de 1-0 te geven. De aanhang van Valencia is op 'X' enorm lovend over de prestatie van de halve Belg met Marokkaanse roots. We bundelden enkele reacties.

"Ik fantaseer over Amallah"

"Wat een badass is Amallah"

"Ik zie Amallah erg actief, snel, erg behendig en technisch erg goed, als hij die laatste pass kan geven, een speler om rekening mee te houden."

"Amallah heeft een brute fysieke kracht."

"Amallah is een serieuze baller"

"Ik zal je één ding vertellen. Selim Amallah kan iedereen te kijk zetten wie hij wil. Het zal moeilijk worden voor Almeida... "

Ook interessant