Premier League trapt zaterdag af: place your bets!

Nu zaterdag is het eindelijk zover! De Premier League -de rijkste en voor sommigen ook de beste clubcompetitie ter wereld- gaat weer van start. Wie aan het begin van vorig seizoen de verrassende titel van Leicester had voorspeld, kreeg liefst 5.000(!) keer zijn inzet terug. De enkelingen die de gok waagden, deden de zaak van hun leven én bezorgden de bookies een stevige kater. Maar hoeveel verdien jij dit seizoen dankzij de Premier League?

Vorig seizoen zorgde het kleine Leicester City voor een onwaarschijnlijk stunt in de Premier League. De troepen van de Italiaanse coach Claudio Ranieri, met op kop uitblinkers Riyad Mahrez en Jamie Vardy, verrasten vriend en vijand door álle grote kanonnen de loef af te steken en met liefst 10(!) punten voorsprong op Arsenal de landstitel te pakken. Het seizoen van ‘The Foxes’ was een regelrecht sprookje en leverde hen trouwens ook een rechtstreeks ticket voor de Champions League-groepsfase op.

Titelstrijd

Maar wat kan Leicester dit seizoen? King Claudio tekende na de grootste triomf uit zijn carrière een nieuw contract voor vier seizoenen en sterkhouders Mahrez en Vardy bleven (voorlopig) aan boord aan fel verbeterde loonvoorwaarden. Toch vertrok met Ngolo Kanté, die naar Chelsea verkaste, een cruciale pion uit Leicester’s kampioenenploeg. Een gokje op een nieuwe titel voor Leicester zal je alvast minder rijk maken dan vorig seizoen, want nu krijg je ‘slechts’ 34 keer je inzet terug. Als je Leicester in de top-vier ziet eindigen, dan voorziet Unibet een notering van 7,00.

Bij Unibet gaat men er echter vanuit dat de strijd om de titel er één wordt tussen de beide teams uit Manchester. Mourinho of Guardiola dus. Wie The Citizens de titel ziet pakken, krijgt 3,5 keer zijn inzet terug. Worden de Red Devils kampioen en had je dat goed voorspeld? Dan voorziet Unibet een 4,50 notering. Het is logisch dat de bookies de teams uit Manchester als favoriet beschouwen. Beide ploegen trokken afgelopen zomer met veel plezier stevig de portefeuille open om nieuwe aanwinsten aan te trekken. In het Etihad zijn dit seizoen onder meer Nolito, Gündogan en John Stones te zien, terwijl in het Theatre Of Dreams Eric Bailly, Henrik Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic en een zekere Paul Pogba te bewonderen zullen zijn.

De strijd tussen ‘Pep’ en ‘The Special One’ wordt ongetwijfeld boeiend. Maar onderschat toch ook het Chelsea van Antonio Conté niet. De Italiaanse tacticus oogstte héél veel lof nadat hij een matige Italiaanse Squadra toch een goed EK liet spelen en heeft ondertussen meer dan voldoende ervaring als coach. Met Juventus werd hij al drie keer op rij kampioen in de Serie A vóór hij Italiaans bondscoach werd. Conte zou er wel eens kunnen in slagen om onze landgenoten Thibaut Courtois, Eden Hazard én nieuwe aanwinst Michy Batshuayi naar hun beste niveau te loodsen Een gokje op Chelsea als nieuwe landskampioen aan een notering van 7,00 lijkt ons daarom wel interessant. Zeker als je ziet dat Arsenal aan 7,50 genoteerd staat. Een titel van The Gunners lijkt ons, ondanks de tweede stek vorig seizoen, bijzonder onwaarschijnlijk. Arsenal haalde voorlopig alleen Granit Xhaka binnen van Gladbach.

Met Tottenham, vorig seizoen uiteindelijk derde na een slecht slot van de competitie, en het Liverpool van Jurgen Klopp houden de bookies weinig rekening. Als één van beide teams kampioen wordt, dan krijg je daar van Unibet een odd van 10 voor terug.

Topschutter

Vorig seizoen werd Harry Kane topschutter in de Premier League, al was het toch geweldig spannend. Hij klokte af op 25 goals, terwijl Vardy en Aguëro allebei 24 treffers maakten. Onze landgenoot Lukaku (18) en de verrassende Mahrez (17) eindigden op vier en vijf. Unibet beschouwt City-spits Aguëro dit keer als de voornaamste kandidaat om topschutter te worden. Tip je op de Argentijn, dan krijg je 4,5 keer je inzet terug. Dan vinden wij de odd die je krijgt voor Zlatan als topscorer eigenlijk veel interessanter.

‘Ibra’ maakte vorig seizoen bij PSG liefst 38 competitiegoals in 31 matchen. Dan is een odd van 8,50 toch bijzonder verleidelijk, niet? Op Vardy als nummer één rekent Unibet duidelijk niet, want daarvoor krijg je 17x je inzet terug. Tot slot: kan Michy Batshuayi verrassen? Waag je kans en recupereer liefst 23 keer je stake.

Degradatiestrijd

Vorig seizoen zakte Newcastle United verrassend naar The Championship. Welke (grote) ploegen komen dit seizoen in de problemen? Volgens Unibet is promovendus Hull City de grootste kanshebber op degradatie. Wie dat nu al voorspeelt, krijgt slechts 1,65x zijn inzet terug. De twee andere ploegen die als grootste degradatiekandidaten worden gezien, zijn de andere twee promovendi Burnley en Middlesbrough.

Haast je dus snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op het komende Premier League seizoen. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !