Engelsen begrijpen écht niet hoe Gent-speler in Europese kwartfinale is geraakt: "Is that him?"

Donderdagavond speelden de Buffalo's knap 1-1 gelijk tegen West Ham. KAA Gent had zelfs het betere van het spel en kan met opgegeven hoofd naar het London Stadium trekken volgende week. Met zijn doelpunt was het vooral Hugo Cuypers die met alle aandacht ging lopen. De Engelsen hadden dan weer heel wat te vertellen over Julien De Sart. De 28-jarige middenvelder heeft een verleden bij Middlesbrough in de Championship en zij konden niet geloven dat De Sart actief was in de kwartfinale van de Conference League. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets.

Engelsen over De Sart

Begin 2016 trok Julien De Sart van Standard richting het Engelse Middlesbrough. Daar kunnen ze maar niet geloven dat De Sart donderdag speelde in de kwartfinale van de Conference League tegen West Ham United. De middenvelder van de Buffalo's kon nooit doorbreken in Engeland en verzamelde amper elf wedstrijden over het kanaal. In 2017 maakte hij de terugkeer naar België en speelde De Sart voor Zulte Waregem en KV Kortrijk alvorens bij Gent te belanden.

"Julien De Sart speelt tegen West Ham in een Europese bekerwedstrijd. Had niet verwacht hem vanavond te zien spelen, maar dat is een verrassing uit het verleden."

"Verdomd zeg, zag er zeer slecht uit die wedstrijd tegen West Brom. Was alsof iemand zijn veters aan elkaar had geknoopt."

"Julien De Sart. Speelt in een Europese kwartfinale."

"Julien De Sart de legende speelt voor Gent"

"Is dat de Julien De Sart die voor Gent speelt"

"Het feit dat Julien De Sart momenteel in een Europese kwartfinale speelt, laat zien hoe slecht de Conference League is."

In zijn periode bij Middlesbrough werd heel wat gelachen met dit moment: