Ex-ploegmaat doet boekje open over Samir Nasri: "Een echte bullebak"

Een opvallend interview uit The Athletic. Emmanuel Frimpong, ex-speler van Arsenal, haalt hard uit naar Samir Nasri, in 2011 nog ploegmaten. In een thuismatch tegen Liverpool liep het toen volledig mis tussen hen,.

Frimpong pakte een rode kaart, waardoor Arsenal alsnog de boot in ging. Na de wedstrijd schoof Nasri de nederlaag in de schoenen van Frimpong. En dat in de kleedkamer zelf. "Hij had misschien gelijk, maar waarom moest hij als prof iemand die pas kwam piepen zo stevig aanpakken?", aldus Frimpong, die op dat moment nog maar 19 jaar oud was.

Sindsdien waren de twee in oorlog met elkaar. Ook toen Nasri naar Manchester City verhuisde. "Hij zei me voortdurend dat hij me kon kopen. Hoe onrespectvol is dit? Hij is een echte bullebak en nam nooit zijn verantwoordelijkheid om de jonge spelers te helpen.", aldus Frimpong.

Hij vernam ook dat Nasri nu bij Anderlecht speelt. "Ik hoop dat hij veranderd is en daar de mensen anders behandelt. Maar al gaf hij me vijf miljoen dollar, dan nog zou ik hem niet kunnen uitstaan", besluit de 27-jarige Frimpong, die ondertussen gestopt is als profvoetballer.