Kaká spreekt zich uit over vergelijking met De Ketelaere en geeft hem advies: "Dat zou ik aanraden"

Toen Charles De Ketelaere afgelopen zomer bij AC Milan neerstreek, werd al snel de vergelijking gemaakt met Kaká. Niet alleen omdat hij eveneens op jonge leeftijd bij de Italiaanse topclub terechtkwam, maar vooral ook omdat hij een gelijkaardig profiel heeft. Op zijn persvoorstelling gaf de jonge Belg destijds aan dat er inderaad gelijkenissen zijn. Hij hoopte uiteraard hetzelfde te kunnen betekenen voor AC Milan, maar dat is vooralsnog niet gebleken.

Kaká over Charles De Ketelaere

De Braziliaanse ex-sterspeler heeft nu zijn zegje gedaan over de moeilijke situatie van Charles De Ketelaere bij AC Milan. "De Ketelaere lijkt niet op mij en ik ben geen fan van vergelijkingen. Ze leggen alleen maar druk op zijn schouders. Ik zou De Ketelaere aanraden om kalm te blijven. Zelfs de eerste zes maanden in mijn tweede seizoen waren zeer moeilijk. De tegenstanders kennen je en ze nemen maatregelen. Het advies van ervaren teamgenoten zullen handig voor hem zijn, net zoals dat destijds bij mij was", aldus Kaká. We mogen dus zeker nog geen kruis maken over zijn passage bij de Milanezen!

charles de ketelaere kaka

Voor de iets jongere lezers, hier zie je nog eens wat voor een geweldige voetballer Kaká was!

De Ketelaere werd vanaf het begin vergeleken met de Braziliaan. Uiteraard werd hier meermaals mee gelachen toen CDK een onzichtbare wedstrijd speelde.

Ook interessant