Michel Vlap ligt niet wakker over zijn pijnlijke uitspraak over Hans Vanaken: "Dat is leuk, toch?"

Michel Vlap viel tegen Club Brugge pas na 84 minuten in. En het is niet de eerste keer dit seizoen dat de Nederlander op de bank moest starten. Toch wel jammer als je weet dat hij 8 miljoen euro heeft gekost. Velen bestempelen hem als een flop, Vlap zelf reageert op deze uitspraken.

8 miljoen

"Anderlecht is zo, zo, zo groot. Dag en nacht wordt over de club gesproken en geschreven. Logisch dus dat mijn naam dan ook genoemd wordt, in welke hoedanigheid dan ook. Je komt er niet onderuit dat je wel eens wat opvangt. Het is aan mij om alles te filteren, het is ook aan mij om er wel iets of niet iets mee te doen.”, klinkt het bij Vlap in het Friesch Dagblad.

Vanaken

Opvallend: toen hij vorige zomer de overstap maakte van Heerenveen naar Anderlecht, beging hij een blunder over Hans Vanaken, de winnaar van de Gouden Schoen. Hij kende de Club-speler niet en dolde ermee: "Oh, speelt die in 5de klasse dan ofzo?". Dat konden de Club-fans niet appreciëren.

Grapjes Club-fans

Nadat Vanaken afgelopen weekend twee keer scoorde, werd dat er natuurlijk andermaal ingewreven. "Zou Vlap Vanaken nu wel kennen?", klonk het massaal op sociale media. De Nederlander zelf kan er wel om lachen. "Dat moet kunnen. Kan ik best tegen. Dat is leuk. Toch?", besluit Vlap.

Volg ons nu ook op Instagram: