Volgend jaar krijgen we samenvattingen van de JPL op vier te zien met hoogstwaarschijnlijk deze presentator

Volgend jaar kunnen we niet meer terecht bij Stadion om de samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler Pro League te bekijken. Vier heeft de rechten overgenomen van VTM.

"Uiteraard zijn wij blij dat we sportliefhebbers vanaf volgend seizoen een vaste afspraak in het laatavondblok van onze zender kunnen bieden", aldus woordvoerder Kristof Demasure in Het Laatste Nieuws.

"Voetbal versterkt de ruggengraat van onze zender. Het vergt een belangrijke investering, maar behoort ook tot de programma's die het minst uitgesteld bekeken worden. We zullen die kijkers dus met plezier verwelkomen."

"Welke gezichten de samenvattingen zullen ondersteunen of wie een vaste rol als presentator krijgt, ligt nog niet vast. Er zijn gezichten binnenshuis, maar het zal erop aankomen nu alle agenda's eens naast elkaar te leggen."

Het is nog even gissen naar wie volgend jaar de samenvattingen zal presenteren op Vier. Het ligt voor de hand dat het Gilles De Coster wordt. Gilles De Coster werkt momenteel al voor Vier, waar hij het populaire spelprogramma 'De Mol' presenteert. Hij is ook actief bij Play Sports, dus het is zeker geen vreemd terrein voor hem. 

"Daar is nog niet over gepraat. Bovendien is het best mogelijk dat we met meerdere gastheren zullen werken. Daar zal de volgende dagen en weken over gepraat worden", vertelde Kristof Demasure in Het Laatste Nieuws.