AS Monaco-fans zeggen MASSAAL hetzelfde na aanstelling van Thomas Didillon als nieuwe keeper

Met nog minder dan een week voor de start van de nieuwe competitie verliest Cercle Brugge Thomas Didillon, die eerder al meetrainde met AS Monaco. De 26-jarige doelman kwam in 2020 over van RSC Anderlecht. In die twee seizoenen bij 'De Vereniging' was hij steevast titularis, maar nu zal de Fransman vertrekken naar de moederclub van Cercle Brugge, namelijk AS Monaco. 

Thomas Didillon 

Eerder huurde Cercle Brugge, dat tegenwoordig een nieuw logo heeft, al doelman Radoshaw Majacki van datzelfde AS Monaco. Dat was het sein voor Thomas Didillon om de omgekeerde beweging te maken. Ook hij zal voor één seizoen uitgeleend worden. Eerder speelde de Fransman ook al voor RSC Anderlecht en KRC Genk. Maar als het van de fans van AS Monaco afhangt dan zal hij op niet veel speelminuten moeten rekenen komend seizoen. De fans van de Monegasken zijn op Twitter namelijk bijzonder hard voor de huurling. 

Tweets AS Monaco-fans

"Ik zie het nut niet in van het huren van een Cercle keeper als Majecki ook bij hen wordt uitgeleend."

"Ahahahahah slechtste keeper van het decennium"

"Beste baan in de competitie, je zit het hele seizoen op de bank, je woont in Monaco, je krijgt een goed salaris en je betaalt geen belasting. Wat kan er beter zijn?"

"Je ergste nachtmerrie"

"De keeper die 12 doelpunten slikte tegen ons in 1 seizoen"