Hun honger is nog niet gestild: deze vijf spelers zijn topprioriteit voor Anderlecht

RSC Anderlecht heeft nu al drie transfers met het oog op komend seizoen afgerond. Toch lijkt de honger van Marc Coucke en Luc Devroe nog niet gestild te zijn. Deze vijf spelers zouden hoog op hun vervanglijstje staan:

1. Hendrik Van Crombrugge
Anderlecht zoekt nog een nieuwe doelman aangezien de uitleenbeurt van Matz Sels binnenkort afloopt. De doelman van KAS Eupen kende een prima seizoen en gaf al aan naar een Belgische topclub te willen.

2. Antonio Milic
Coucke wil zijn connecties bij KV Oostende optimaal gebruiken. Zo zou hij azen op de Kroatische verdediger van de Kustboys. De 24-jarige Milic werd enkele jaren geleden bestempeld als een groot talent en zou klaar zijn voor een stap hogerop.

3. Senna Miangue
De Belgische linksachter is hier nog tamelijk onbekend, maar is wel een naam om in de gaten te houden. De 21-jarige Miangue komt uit voor het Italiaanse Cagliari en speelde in het verleden nog bij Internazionale. Een man met een grote toekomst voor zich.

4. Pajtim Kasami
Wellicht de meest onbekende naam van dit lijstje. De Zwitserse middenvelder zou de opvolger moeten worden van Leander Dendoncker of Adrien Trebel. Komt uit voor FC Sion en heeft ook een verleden bij Olympiakos, Fulham en Palermo.

5. Landry Dimata
Niet toevallig een man met een KVO-verleden. De Belgische spits verhuisde vorige zomer nog naar Wolfsburg, maar kon daar nog niet echt doorbreken. Er wordt gesproken van een uitleenbeurt en dan zou Anderlecht wel willen toehappen...