'Onbesproken' Rode Duivel maakt ALWEER indruk in de Bundesliga: "Hij is echt zo goed"

Dat de ene voetballer meer aandacht krijgt dan de andere, is niet onlogisch. Mannen als Courtois, De Bruyne en Lukaku verdienden de laatste jaren hun strepen aan de top en staan vaak onder de spotlights. En dus is het leuk als ook andere Belgen het goed doen in het buitenland. Eén van hen, is Olivier Deman. De ex-speler van Cercle Brugge lijkt de stap richting Werder Bremen, in de Bundesliga, makkelijk verteerd te hebben en draait daar vlotjes mee. Vrijdagavond speelde hij een puike partij op het veld van Borussia Mönchengladbach.

Olivier Deman vs Mönchengladbach

Naar goede gewoonte stond Olivier Deman op de linker wingback, in de 3-4-3 van coach Ole Werner. In het 2-2 gelijkspel tegen Gladbach kon Deman niet beslissend zijn, maar dat weerhield de fans van Bremen er niet van om met lovende woorden te strooien over de Belg.

"Deman is echt zo goed!"

"Zelfs als Deman nog enkele foutjes maakt, wordt hij uiterlijk tegen de zomer van 2025 onze volgende uitgaande toptransfer."

"Deman is zo'n intense speler. Zelfs als hij de bal vooraan verliest, pakt hij hem altijd meteen terug af. Vandaag alleen al twee of drie keer."

"We hebben niet veel geweldige spelers in de basiself. Ik vind alleen Stage en Deman echt goed."

"Man, dat samenspel tussen Deman en Lynen is zo goed."

Olivier Deman vs Leverkusen

Enkele weken geleden kende Deman nog een echte baaldag tegen Leverkusen: hij scoorde een zeer ongelukkige owngoal, pakte vroeg geel en werd nog voor het uur naar de kant gehaald. Het kan niet elke week feest zijn!

Bekijk hieronder de owngoal van Olivier Deman tegen Bayer Leverkusen:

Olivier Deman vs Dortmund

In oktober maakte de Rode Duivel echter nog indruk in de 1-0 nederlaag tegen Borussia Dortmund. De Belg mocht negentig minuten spelen en Werder Bremen-fans waren erg enthousiast over hem:

"Deman is een beest"

"Ik hou nu al van Deman!"

"Nee, Deman is de beste speler op het veld"

"Deman die naar voren trekt is zo leuk."

 "Dit is een liefdesverklaring aan Olivier Deman, Olivier als je dit leest, ik hou van je"

"Deze Olivier Deman is helemaal niet slecht!"

"Deman heel goed"

Ook interessant