Throwback! Vergeten Club-spits scoort absolute wereldgoal in 5-1 overwinning tegen Antwerp (VIDEO)

Wedstrijden tussen blauw-zwart en de Great Old zijn altijd fel beladen duels. Meestal is het knokken op het middenveld en wordt er vergeten om mooi te voetballen door beide ploegen. In het seizoen 2018-2019, toen Club in de reguliere competitie Antwerp ontving, was er één speler die met een geniale ingeving de 2-0 op het bord schreef voor de West-Vlamingen. Net voor de rust pakte Siebe Schrijvers uit met een heerlijk lobje over doelman Sinan Bolat. Leuk weetje: Siebe Schrijvers staat ook in de top tien jongste doelpuntenmakers in onze competitie.

Siebe Schrijvers goal vs Antwerp

Club Brugge-fans zullen met maar al te veel plezier terugdenken aan de wedstrijd van Club Brugge tegen Antwerp in 2018. Die wedstrijd werd eenvoudig gewonnen door de West-Vlamingen met duidelijke 5-1 cijfers, maar van die wedstrijd onthouden de mensen voornamelijk één iets: het doelpunt van Siebe Schrijvers. In minuut 40 krijgt hij een prachtige bal aangespeeld door mede-aanvaller Wesley Moraes. De pocketspits twijfelt niet en lift die bal in één tijd geniaal in het doel. Voor de wedstrijd van zondagmiddag blikken wij graag nog eens terug op dit fantastische doelpunt. In het filmpje hieronder kan ook jij, vanaf 01:29, nog eens nagenieten van deze geweldige aanval. Het doelpunt werd verkozen tot mooiste van het jaar in de Jupiler Pro League.