Anderlecht krijgt interesse vanuit de Eredivisie: '3,5 miljoen euro lijkt te weinig'

Nu Percy Tau vertrokken is en Yari Verschaeren out is met een blessure, wil Michel Vlap minuten verzamelen. De Nederlander heeft tijdens de korte winterstop samengezeten met zijn entourage en beslist dat als hij in januari niet genoeg mag spelen, hij een transfer zal aanvragen. 

Voorlopig wil de clan-Vlap geen overhaaste beslissingen nemen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Ze willen bekijken wat er in de komende maand gebeurt. Als Vlap door de onbeschikbaarheid van Verschaeren en de stopgezette uitleenbeurt van Percy Tau, opnieuw minuten krijgt, zal er weinig aan de hand zijn. Indien dat niet lukt, hoopt hij op een transfer nog deze winter.

Nederland

Vanuit Nederland lijkt er alvast interesse te zijn, in Vlap. Maar het is nog maar de vraag of Anderlecht zal willen meewerken. Per slot van rekening was Vlap destijds een recordtransfer. Heerenveen kreeg ongeveer zo'n 7 miljoen euro. Ondertussen is marktwaarde zowat gehalveerd. Een transfersom van rond de 3.5 miljoen euro lijkt realistischer, als ze zelfs zl aan dat bedrag gaan komen!? De grote vraag is of paars-wit hem dus met verlies zal willen laten gaan.