Fans WOEDEND op ex-JPL-keeper die penalty stopt, maar blundert én rood pakt: "Naar de oogarts sturen!"

Voor ex-Oostende-doelman Kjell Scherpen is een zaterdagavond die fantastisch begon op een drama uitgedraaid. Eerste pakte de Vitesse-goalie nog uit met het stoppen van een penalty, maar later in diezelfde wedstrijd blunderde hij en kreeg hij een rode kaart. Die laatste had de doelman te danken aan een overtreding op Yorbe Vertessen, Belg bij PSV, die trouwens binnenkort concurrentie zal krijgen van Fabio Silva. RSCA moet dus volop op zoek naar een vervanger, al loopt dat stroever dan verwacht. De fans van Vitesse waren dus woedend op hun doelman, die ook bij KV Oostende niet genoeg kon overtuigen.

Kjell Scherpen vs PSV

De wedstrijd begon nochtans veelbelovend voor de jonge doelman. Hij pakte een penalty van Luuk de Jong en leek zo een heldenrol op te eisen in de topper tegen PSV.

Maar die heldenrol was niet van lange door. Op een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van Guus Til gaat de Nederlandse doelman in de fout. Enkele minuten later zou hij erafgestuurd worden met rood na een roekeloze fout op Yorbe Vertessen.

Ook interessant