Technisch secretaris FC Barcelona: "Messi's vernieuwing gaat heel goed"

Robert Fernandez, de technische secretaris van FC Barcelona, denkt dat Lionel Messi hoogstwaarschijnlijk een nieuw contract gaat tekenen bij de Catalaanse hoofdmacht. Dat vertelt hij tegenover RAC1.

"Leo's vernieuwing gaat heel goed, heel goed Ik ben erg relaxed, zoals ik dat eerder was met Mascherano, Busquets, Suárez en Neymar'', begint Fernandez. "En dat ben ik nu met Messi, net zoals ik dat ben met Andrés Iniesta en Marc-André Ter Stegen. We werken eraan en ik ben ervan overtuigd dat ze zullen doorgaan bij Barcelona. Het maakt niet veel uit wie er het eerst gaat vernieuwen."

Hij vervolgt: "Leo heeft een punt bereikt waarop het lijkt dat hij beter speelt dan drie of vijf jaar geleden. Hij wordt de hele tijd beter. Hij kan een konijn uit de hoed trekken op elk moment en in elke situatie op het veld. Als we een enquête onder de fans houden, willen we vragen of Messi nu beter is of vroeger. Leo is de beste speler in de wereld. Er is geen twijfel. Ik ben close geweest met Diego Maradona, Johan Cruyff en Alfredo Di Stéfano, maar Leo is anders. Hij is in staat om het vele jaren nog goed te doen'', aldus Fernandez.