Doen beter dan Burnley... Traditieclub op terugweg naar Premier League, 36/42 met legende als coach!

De Engelse ploeg, Middlesbrough FC, is bezig aan een waanzinninge comeback onder coach en ex-Manchester United-legende Michael Carrick. Voor hij trainer werd stond zijn ploeg op plek 21(!) in de Championship. Een dikke vier maand later staat Middlesbrough op een knappe derde plaats op amper vier punten van een rechtstreekse promotieplek. Het zou dus goed kunnen dat hij volgend seizoen tegen zijn Manchester United speelt in de Premier League. Burnley verloor dinsdagavond twee punten op het veld van Milwall, maar de fans waren desondanks toch lovend over Zaroury.

Middlesbrough FC stevige opmars in Championship

Sinds Michael Carrick zijn eerste wedstrijd als manager van de club heeft geen enkel ander team meer punten gepakt in de Engelse Tweede Klasse dan Middlesbrough. Met amper zes verliespunten uit de laatste veertien wedstrijden zijn ze opgeklommen tot plek drie in de stand. Ze tellen momenteel vier punten achterstand op het Sheffield United van Sander Berge. Benieuwd of we de ex-ploeg van onder meer Jelle Vossen en Ritchie De Laet volgend seizoen terug in de Premier League zullen zien.

Middlesbrough FC opmars onder Carrick

In 2016 mochten de fans hun terugkeer naar de Premier League vieren. Benieuwd of de club opnieuw kan promoveren na zes jaar Championship. 

Ook interessant