DAG OP DAG: Club Brugge sluit 2016 af met leidersplaats en zege tegen Moeskroen

Club Brugge gaat na de 4-2 zege tegen Moeskroen de winterstop in met een overweldigende 53 op 60. Ook vorig seizoen won Club op 26 december zijn laatste thuiswedstrijd van het jaar tegen... Moeskroen!

Net als vandaag ging Club de rust in met een 0-1 achterstand. Nkaka scoorde voor de bezoekers. In de tweede helft zette Blauw-Zwart de situatie recht op 7 minuten tijd met doelpunten van Van Rhijn en Vossen. 2-1 was de eindstand en goed voor de leidersplaats in de Jupiler Pro League.

Club Brugge eindigde 2016 als eerste met twee punten voorsprong op Anderlecht en drie op Zulte Waregem. De statistieken van 26 december 2017 ogen indrukwekkender: zestien punten meer dan Anderlecht en elf punten voorsprong op eerste achtervolger Charleroi. Deze ploegen spelen vanavond nog.