WAUW! Enkele van de beste clubs ter wereld polsen naar Jason Denayer

WAUW! Enkele van de beste clubs ter wereld polsen naar Jason Denayer

Man in vorm Jason Denayer kon woensdagavond in de Champions League de nederlaag voor Olympique Lyon niet voorkomen. Daarvoor was FC Barcelona te sterk, dat had zijn manager op voorhand ook al voorspeld. Maar gelukkig ziet de toekomst voor Denayer er wel degelijk rooskleurig uit. 

"Jason kijkt uit naar de wedstijd, maar hij is wel realistisch", vertelde zijn manager Jesse De Preter vooraf in Het Laatste Nieuws. "Hij weet dat het in theorie onmogelijk is, maar je weet nooit. Hij is zeker niet zenuwachtig of starstruck. Hij heeft al tegen alle grote spitsen gestaan. Mbappé stak hij in de Franse competitie in z'n zak en ook tegen Barcelona verdedigde hij waanzinnig goed.”.

"Niet dat Jason staat te springen om een transfer, want hij ligt nog tot 2022 onder contract, maar hij bewees dat hij het niveau van een topclub makkelijk aankan. Op zijn 23ste kan hij al een ongelooflijk cv voorleggen. Jason staat nu op de radar bij de beste clubs ter wereld. Ik kreeg geen concrete voorstellen, maar wel heel vragen naar zijn ambities en zo."