Naast het spandoek... Besiktas-fans blijven Club provoceren: "Anderlecht is de grootste club van België"

De Turkse fans waren donderdag uiteraard door het dolle heen na het gelijkspel tegen Club Brugge in de Conference League. Gelijk hadden ze, want de late gelijkmaker was volledig tegen de gang van het spel in. Ze mogen zeer blij zijn met dat ene punt en vierden na de wedstrijd uiteraard een feestje in Brugge. Opvallend: de Besiktas-fans hadden ook een vlag van RSC Anderlecht mee. Ze hingen hem uit om de fans van blauw-zwart wat te provoceren. 

Jan Breydelstadion Besiktas-fans met Anderlecht-vlag

Op 'X' waren er heel wat tweets van Besiktas- en Anderlecht-fans die de handen ineen slaan. Het lijkt alsof ze één iets gemeen hebben, namelijk hun 'haat' richting Club Brugge. Hieronder zien we beelden van Besiktas-fans met het RSCA-spandoek en reacties van Besiktas-fans die Anderlecht onder meer de grootste club van België noemen. Eerder lachten de Turken ook al met blauw-zwart en Hans Vanaken nadat ze niet verder raakten dan een gelijkspel.

De beelden van de Besiktas-fans met de Anderlecht-vlag in het uitvak in Jan Breydel: 

De Turkse fans uitten op 'X' hun liefde voor RSC Anderlecht, al doen ze het natuurlijk ook om opponent Club Brugge een hak te zetten. 

"Anderlecht, beste ploeg van Anderlecht"

"Grootste ploeg in België" 

"De grootste ploeg in België" 

"De grootste club" 

"Grootste ploeg" 

Ook interessant