Goal op zijn debuut: Milan-fans reageren pisnijdig op indrukwekkende invalbeurt van CDK (VIDEO)

Het wonder is geschied! Wat Charles De Ketelaere vorig seizoen niet lukte bij AC Milan, is hem zondagavond wel gelukt bij zijn nieuwe club Atalanta: scoren in de Serie A. De jonge Rode Duivel scoorde op zijn debuut voor de Italiaanse club en dat in minder dan 45 minuten tijd. Vorig seizoen trof hij geen enkele keer raak voor AC Milan en dat hebben de Milanese fans natuurlijk gezien.

Charles De Ketelaere vs Sassuolo

De fans van Milan gebruiken dit moment om hun kritiek te uiten op coach Pioli, want ze lijken nooit getwijfeld te hebben aan de kwaliteiten van De Ketelaere. De supporters zijn blij voor De Ketelaere en laten duidelijk blijven dat Milan meer in hem had moeten geloven, hij is dus duidelijk nog geliefd bij zijn (ex-)club! Eerder zagen de Atalanta-fans hun nieuwste aanwinst al schitteren op training.

Zijn goal tegen Sassuolo:

De tweets van de AC Milan-fans: 

"Dit gebeurt als je wordt gecoacht door een serieuze en competente coach"

"Ik ben blij voor hem. Hij verdiende nog een seizoen bij Milan" 

"Bij AC Milan zette je hem kilometers buitenspel, bij Atalanta liet je hem in zijn rol spelen, maar het was beter om hem te beledigen..." 

"Dankjewel Pioli voor het verpesten van een zeer goede speler, als je Milan verlaat, zal ik groot feest vieren!" 

"Verdomme Pioli, dit is een geweldige speler" 

"Natuurlijk scoort hij..." 

"En toch speelde Pioli hem uit als aanvallende middenvelder" 

"Pioli is de verkeerde coach als je jonge spelers wil gebruiken" 

"Dankjewel Pioli" 

"Wel, hier ga je dan" 

"LOL! Goed gedaan CDK. Een schande van Pioli en het bestuur dat ze hem opgaven. Gasparini is de juiste coach om zijn talent toe te passen. Pioli niet echt"