Wie is Polly Rose Parsons, de Engelse vrouw van Thomas Vermaelen en tevens presentatrice?

De voormalige profvoetballer Thomas Vermaelen zat onder Roberto Martinez in de technische staf van de Rode Duivels, maar met de komst van Domenico Tedesco was er voor hem helaas geen plaats meer. De 37-jarige Vermaelen is op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft momenteel dan ook extra tijd om qualitytime door te brengen met zijn gezin. En om te beginnen met zijn vrouw Polly Rose Parsons. Tijd om haar even voor te stellen.

Wie is Polly Rose Parsons

Polly Rose Parsons is de vrouw van Thomas Vermaelen, 85-voudig Rode Duivel en ex-Ajax, Beerschot, Arsenal, Barcelona, AS Roma en Vissel Kobe. Polly Parsons werd geboren op 15 februari 1984 en is op moment van schrijven 39 jaar oud. Ze is afkomstig uit Bristol in het Verenigd Koninkrijk en heeft op Instagram zo'n 30.000 volgers.

Hoe leerden Vermaelen en Polly Parsons elkaar kennen?

Thomas Vermaelen leerde Polly Parsons kennen toen hij voor Arsenal voetbalde. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op een feestje van toenmalig ploegmaat Robin van Persie. Ze trouwden in juni 2017 en hebben samen twee zonen, Ace en Raff. Polly Parsons staat niet alleen gekend als de vrouw van Thomas Vermaelen. Ze is ook een Engelse televisiepresentatrice én model. Echte televisieliefhebbers zullen haar misschien herkennen van de Britse programma's Fun Song Factory, Genie in the House, Toonattik en The Real Hustle. Van 2009 tot 2012 was ze verloofd met Sid Owen, erna had ze nog kort een relatie met Thomas Needham. Ondertussen vormt ze al jarenlang een koppel met Thomas Vermaelen. Hieronder vind je de knapste foto's van Polly Parsons. 

Vrouw Thomas Vermaelen

Polly Parsons is bekend geworden door 'The Real Hustle' te presenteren in 2012:

Net binnen