Barça-fans razend na niet-gegeven (domme) duwfout van 22-jarige Belg: "Duidelijke penalty!"

Barcelona boekte woensdagavond een krappe 3-2 zege Almeria. De Catalaanse topploeg kon de winning goal pas scoren in de 93ste minuut. Niet echt iets om trots op te zijn als je weet dat Almeria dit seizoen nog maar vijf punten telt en allerlaatste staat in La Liga. Toch had het makkelijker kunnen lopen als een duwfout van Ramazani op Cancelo in de zestien wél gefloten zou worden...

Largie Ramazani vs Barcelona

Almeria leed woensdag een 3-2 nederlaag tegen FC Barcelona. Largie Ramazani, een 22-jarige Belg met een marktwaarde van zes miljoen euro, stond in de basis en liet enkele mooie dingen zien. Helaas werd hij ook op de korrel genomen bij de Barcelona-fans nadat hij een duwfout op Cancelo beging in de zestien. De scheidsrechter floot bij een 1-1 tussenstand echter geen penalty en dat vonden de Barça-fans echt niet kunnen. Ze zijn niet per se kwaad op Ramazani, maar wel op de scheids die hiervoor niet floot. Hoe dan ook, hier kwam de jonge Belg zeer goed weg. Ook Koen Casteels rolde woensdagavond over de tongen.

De bewuste fase waar Ramazani Cancelo lijkt omver te duwen: 

De Barcelona-fans konden het absoluut niet begrijpen dat hiervoor geen strafschop werd gefloten...

"Pfff duidelijke penalty van Ramazani op Cancelo. VAR zoals gewoonlijk op vakantie tegen Barça"

"Ramazani's duw op Cancelo was zo oneerlijk. Het is zo makkelijk om daar een penalty voor te geven" 

"Neem me niet kwalijk, heb je iets gezegd over de mogelijke fout van Ramazani op Cancelo?"

"Als hij de bal had gespeeld, kun je erover discussiëren, maar het is echt een probleem" 

"Het is zo duidelijk, ik snapte niet dat ze het niet eens controleerden" 

"Het verbaast me dat ze hem niet geven. Ik kan niet geloven dat het geen penalty was, want ergens anders op het veld is het een overtreding" 

"Super duidelijk" 

"Vreselijke penalty, het is heel moeilijk om zo te spelen" 

"In de Sky Sports-uitzending zeggen de analisten dat er contact is, maar dat deze fouten niet als penalty's worden gemarkeerd. Weer een extra aan de lijst van gestolen strafschoppen dit seizoen"

"Ik had er al commentaar op toen ik zag dat hij niet op de bal lette en Cancelo duwt. Ik weet niet eens hoe vaak we dit seizoen al genaaid zijn!"