Collado heeft al meteen pijnlijke reden om zich geweigerde uitleenbeurt aan Club te beklagen

Alex Collado stond twee weken geleden erg dicht bij een uitleenbeurt aan Club Brugge. De jonge winger van FC Barcelona zocht speelminuten aangezien hij wellicht weinig kansen zou krijgen in het eerste elftal van Barça. Toch liepen de onderhandelingen stroef: Club wilde een aankoopoptie in het contract, iets wat Collado zelf niet wilde. Collado wil volgend jaar terugkeren naar Spanje om zijn kans te grijpen bij Barcelona.

Collado

Na het vertrek van Messi leek het ook alsof Collado dit seizoen tamelijk veel speelminuten zou krijgen. In de galamatch tegen Juventus mocht hij zelf even invallen. Zijn geluk was echter van korte duur. Zondagavond werd hij gewoon uit de selectie gelaten voor de competitimatch tegen Real Sociedad (4-2 winst). Met andere woorden: Koeman gunde hem zelf geen plek op de bank.

Koeman

De Nederlandse coach was bloedeerlijk na de match: "10 dagen geleden tekende Collado bijna bij een Belgische club. Nu verkies ik liever Demir. Het is deel van de competitie en ik heb nu liever andere spelers". Collado moet dus niet meteen rekenen op speelminuten. Zou hij zich de geweigerde uitleenbeurt aan Club al beklaagd hebben? Zoja, dan is het niet onmogelijk dat hij straks alsnog (tijdelijk) vertrekt bij Barcelona.

alex collado barcelona club brugge

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link