HOE DAN? De 6 beste Club Brugge-spelers dit seizoen volgens Sofascore, 3 héél verrassende namen

Na de mindere resultaten van blauw-zwart in de afgelopen weken zijn we bij Voetbalflitsen eens gaan kijken welke zes Club-spelers volgens Sofascore het best presteren dit seizoen. Zo is er onder meer plaats voor ex-Club-speler, Eduard Sobol, die onlangs zijn eerste assist gaf voor Strasbourg. De Brugse aanvoerder, Hans Vanaken, vinden we ook terug in de lijst. Plek één is weggelegd voor de Deense aanvaller van Club Brugge, Andreas Skov Olsen. 

Beste Club Brugge-spelers volgens Sofascore dit seizoen

Andreas Skov Olsen en Hans Vanaken vinden we terug op plek één en twee in de lijst. Verrassend want de tweevoudig Gouden Schoen-winnaar haalt dit seizoen moeilijk zijn beste vorm. Jorne Spileers en Owen Otasowie vullen plek drie en vier in. De twee jonge spelers van Club hebben dit seizoen weinig minuten op de teller maar behaalden wel telkens een degelijke rating volgens Sofascore. Op plaats vijf vinden we Casper Nielsen terug. De Deen zit de laatste wedstrijden veel op de bank, maar is desondanks een belangrijke speler voor blauw-zwart. Misschien wel één van de grootste verrassingen is Eduard Sobol. Afgelopen transferperiode verkaste hij naar het Franse Strasbourg.

De zes beste Club Brugge-spelers volgens Sofascore: Andreas Skov Olsen, Hans Vanaken, Owen Otasowie, Jorne Spileers, Casper Nielsen en Eduard Sobol.

Vorig seizoen knalde Andreas Skov Olsen na nog geen 30 seconden de 0-1 op het bord in de topper tegen Union: