Ex-JPL-spits met ooit nog een marktwaarde van 15 miljoen, nu ZONDER club ... amper 31 jaar

Ken jij Ishak Belfodil nog? De Algerijnse spits met een verleden bij Standard Luik zit momenteel zonder club. Ishak Belfodil zijn contract is afgelopen bij Al-Gharafa in Qatar en zit dus zonder club. Belfodil is amper 31 jaar oud en heeft nog een transferwaarde van 1,7 miljoen euro. Abdoulay Diaby zat ook zonder club, maar hij heeft nu toch een nieuwe club gevonden.

Ishak Belfodil zonder club

De 31-jarige spits met een verleden bij Standard Luik zit zonder club. Zijn contract in Qatar liep af en een verlenging zagen beiden partijen niet meteen zitten. Belfodil heeft er al een bewogen carrière opzitten, we nemen je even mee. Hij begon zijn carrière bij de jeugd van PSG. Daarna speelde hij voor de juegdploegen van ACBB, Clermont Foot en Lyon. Die laatste leent hem uiteindelijk uit aan Bologna en later werd hij dan verkocht aan Parma. Inter kocht hem dan weer over van Parma, dat hem meteen uitleende aan Livorno. Het seizoen daarna werd hij weer uitgeleend aan Parma.

In 2015 zat Belfodil voor de eerste keer zonder club. Hij tekende een contract bij FC Baniyas. Standard Luik nam hem dan weer transfervrij over. Hij speelde amper een seizoen in Luik, maar hij kende wel een schitterend seizoen, met zeventien doelpunten in 40 wedstrijden. Na Standard Luik komen er Duitse passages met Werder Bremen, Hertha en Hoffenheim. Als laatste speelde hij in Qatar en nu zit hij dus zonder club.

Bekijk hieronder al de goals van Belfodil bij Standard Luik:

Ook interessant