Zaterdag opnieuw? Handshake tussen De Bruyne en Lukaku ging al meerdere keren viraal (VIDEO)

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku strijden zaterdagavond om de Champions League-trofee. Wie het ook wordt, de één zal het de ander sowieso gunnen. Het is namelijk geen geheim dat beide Rode Duivels super goed overeenkomen. Ze kwamen destijds samen uit voor Chelsea en zijn de mannen die voor de goals zorgen bij de nationale ploeg. Hun vriendschap wordt misschien wel nog het meeste belicht als ze hun memorabele handshake bovenhalen... 

Kevin De Bruyne Romelu Lukaku handshake België-USA

We herinneren het ons nog allemaal. Na de openingsgoal tegen de Verenigde Staten in de 1/8ste finales van het WK 2014, zorgden Lukaku en De Bruyne voor een  legendarische doelpuntenviering. Hun handshake (en vooral de foto) ging de wereld rond en is tot op de dag van vandaag nog steeds een dingetje. Niet enkel bij de nationale ploeg, maar ook privé en in teamverband maken ze er gebruiken van. Kevin De Bruyne koos het zelfs als zijn favoriet moment aller tijden bij de Rode Duivels. "Die foto is gewoon zo prachtig. Het zicht, de omgeving, zwart en wit, de diversiteit in de foto... Met alles dat er tegenwoordig gebeurt, kan dat een goede statement zijn naar de buitenwereld toe".

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku bromance

De handshake gebruiken ze niet alleen bij de Rode Duivels, maar ook wanneer ze elkaar in teamverband treffen. Hieronder zien we bijvoorbeeld beelden uit de wedstrijd tussen Manchester City en Everton, en de wedstrijd tussen Manchester City en Chelsea van enkele jaren geleden. Zaterdagavond opnieuw? 

Handshake na de wedstrijd Manchester City-Chelsea

Handshake voor de wedstrijd Manchester City-Everton

Misschien wel de mooiste compilatie van deze bromance:

Dat Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku beste maatjes zijn, bleek al uit onderstaande quote.

kevin de bruyne over romelu lukaku