Al 2 weken geen contact meer: ooit was La Liga-spits 40 miljoen waard, nu is hij 2de keus voor Club

Club Brugge moet afscheid nemen van Charles De Ketelaere, die momenteel in Milaan vertoeft om er medische testen af te leggen. Uiteraard gaat blauw-zwart nog op zoek naar een vervanger. Onlangs kwam de naam van Maxi Gomez naar buiten, maar de 25-jarige spits blijkt dan toch geen eerste keus te zijn.

Maxi Gomez

De Uruguayaan met 27 caps voor zijn land heeft een marktwaarde van twaalf miljoen euro en komt al drie jaar uit voor Valencia. Daarvoor was hij actief bij Celta Vigo, waar hij zijn beste periode kende. Op zijn piek was hij 40 miljoen euro waard en in het seizoen 2017/2018 scoorde hij achttien goals in 36 competitiematchen. Hij zal dan ook bij velen een belletje doen rinkelen.

Geen eerste keus

Toch schijnt er al twee weken geen contact meer te zijn tussen beide partijen. Volgens Spaans journalist Carlos Bosch is Maxi Gomez geen eerste keus meer voor blauw-zwart en zullen ze hem enkel trachten te halen als de andere aanvaller onhaalbaar blijkt te zijn. Wie dan wel de eerste keus is, is voorlopig onduidelijk. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Club Brugge Maxi Gomez gerucht

Enkele seizoenen geleden was hij nog dé held voor Uruguay tegen Chili: