Met Trésor, Cuypers en Vermeeren... De mogelijke Rode Duivels line-up met enkel spelers uit de JPL!

Dinsdagavond spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd van deze interlandbreak. De allereerste echte test voor Domenico Tedesco is een oefenpartij tegen Duitsland. De bondscoach zal allicht enkele andere Rode Duivels speelkansen geven. Wie geen kansen zullen krijgen zijn onder meer Bryan Heynen en Mike Trésor. De twee Genkies zijn buiten de selectie gevallen. Wij bij Voetbalflitsen hebben een elftal gemaakt van hoe de opstelling van de Rode Duivels er zou kunnen uitzien met enkel spelers uit de Jupiler Pro League. Eerder maakten we ook een elftal met spelers die werden gepasseerd door Domenico Tedesco.

Elftal Rode Duivels met enkel JPL-spelers

Met Mike Trésor en Bryan Heynen staan er twee Genk-spelers in deze line-up. Het huidige centrale duo van Anderlecht, Jan Vertonghen en Zeno Debast, mogen hier uiteraard niet ontbreken. Hans Vanaken werd deze keer niet geselecteerd, maar is een logische keus op het middenveld. Met Maxim De Cuyper en Arthur Vermeeren zit er ook jong talent in deze opstelling. Spelers als Toby Alderweireld en Simon Mignolet zitten hier niet bij omdat ze reeds gestopt zijn als international.

Voor de volledighed geven wel alle namen mee, inclusief de bankzitters: Arnaud Bodart, Maxime De Cuyper, Jan Vertonghen, Zeno Debast, Ritchie De Laet, Hans Vanaken, Arthur Vermeeren, Bryan Heynen, Yorbe Vertessen, Hugo Cuypers, Mike Trésor, Francis Amuzu, Rob Schoofs, Yari Verschaeren, Michel Ange Balikwisha, Siebe Van der Heyden, Senne Lynen, Brandon Mechele, Julien De Sart, Maarten Vandevoordt en Sven Kums. Hoe ver zou dit team het schoppen?

Rode Duivels line up met enkel JPL-spelers

Bij KRC Genk is Miké Tresor dé smaakmaker dit seizoen. Ondanks zijn goede prestaties voor de Limburgers werd hij gepasseerd door de bondscoach. Dat hij genoeg talent heeft, bewijst hij hieronder: 

Ook interessant