Mislopen Club Brugge-target houdt van Belgische biertjes: "Ik drink wel eens Brugse Zot na de match"

Deze zomer verkaste Tsuyoshi Watanabe van KV Kortrijk naar Gent. Hoewel Club Brugge ook geïnteresseerd was in de Japanner, wisten de Gentenaars de felbegeerde verdediger toch binnen te halen. In een interview met Het Nieuwsblad onthulde hij enkele opvallende zaken, zoals zijn liefde voor Belgische biertjes.

Watanabe Brugse Zot

Hoewel Watanabe nog maar sinds januari 2022 in België is, wist hij zich toch al te laten verleiden door Belgisch Bier: "Ik hou wel eens van een Belgisch biertje na de match, ook de zwaardere. Hoe heet dat bier nu ook alweer? Brugse Zot? (lacht) Eigenlijk allemaal." 

Watanabe Club Brugge

Club Brugge was ook in de running voor de Japanse verdediger, maar toch was hij meer overtuigd van Gent. Toen waren Sylla en Mata nog bij Club Brugge, waardoor de noodzaak voor een verdediger bij de Bruggelingen iets minder groot was. Watanabe vertelt eerlijk: "Ik heb ook gepraat met Club Brugge, ja. Ze wilden me ook. Maar ik praatte eerst met AA Gent en hier toonden ze zich van bij de start enthousiaster om me te halen." Donderdag won Club Brugge in de voorronde van de Conference League. Ondanks de 5-1 winst werd verdediger Dennis Odoi toch fel bekritiseerd.

Ook interessant